Persoonlijke GezondheidsOmgeving (PGO)

Wat is een PGO?

PGO staat voor persoonlijke gezondheidsomgeving. Een PGO is een idee van de overheid, zodat u, als patiënt, uw eigen gezondheidsgegevens en zelfmetingen kan verzamelen, bekijken en delen.

De gegevens worden op een veilige manier gedeeld uit dossiers van verschillende zorgaanbieders. In het PGO staan dus niet alleen medische gegevens van onze kliniek (zoals in uw portaal), maar ook gegevens van bijvoorbeeld uw huisarts of specialist of therapeut. Zo heeft u een compleet overzicht van al uw gezondheidsgegevens van de zorginstellingen waar u onder behandeling bent of bent geweest.

Zorgverleners vinden alles over persoonlijke gezondheidsomgevingen op PGO.nl
 
Voor meer informatie verwijzen wij u naar onderstaande link.
PGO kiezen

Niet alle PGO’s kunnen nu al uw gegevens ophalen. Om uw gegevens uit de Fertiliteitkliniek Twente op te kunnen halen, adviseren wij u om een van de volgende PGO’s te gebruiken:
* Medxpert
* Ivido
* Zodos
* MIJNPGO

Wilt u hulp bij het kiezen van een PGO? Dan kunt u gebruik maken van de keuzehulp.

PGO voor FKT aanvragen

Het is mogelijk om gegevens uit het dossier van de Fertiliteitskliniek Twente in uw eigen PGO te verzamelen.

Scan onderstaande link:
Link: https://verbind.medmij.nl/code/4446952

De PGO is nog volop in ontwikkeling. Op dit moment betekent dit voor u dat nog niet alle gegevens beschikbaar zijn. De beschikbare gegevens en diensten van een PGO worden de komende jaren landelijk steeds meer uitgebreid.

De volgende gegevens zijn op dit moment via de PGO vanuit Fertiliteitskliniek Twente te downloaden:

  • BGZ gegevens (Basis Gegevensset Zorg, zijn NAW (naam adres woonplaats gegevens)
  • Laboratorium uitslagen (op aanvraag via contactformulier website ‘PGO’)
  • Correspondentie
  • Afspraken
  • Behandelingen
  • Ingevulde vragenlijst
Vragen over PGO
  • Voor vragen over het installeren van een PGO, het aanmaken van een account of over de werking van uw PGO kunt u contact opnemen met uw PGO-leverancier. De contactgegevens vindt u op de website van uw PGO-leverancier.
  • Heeft u vragen over het inloggen op PGO met uw DigiD? Neemt u dan contact op met de DigiHulplijn via telefoonnummer: 0800 1508 (gratis). De DigiHulplijn is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.
  • Heeft u vragen over het downloaden van uw fertiliteitsdossier naar uw PGO? Neem contact met ons op via het contactformulier op onze website, keuze PGO
Meer informatie