Patienten informatie

Bij al onze patiënten die een mannelijke partner hebben, wordt ook de partner betrokken bij de onderzoeken en behandelingen. Dat betekent dat ook de partner wordt geregistreerd, en er ook bij de partner onderzoeken zullen worden verricht. Voor deze onderzoeken zal een factuur worden verzonden naar de ziektekostenverzekeraar van de partner.

Niet alle onderzoeken en behandelingen kunnen in de Fertiliteitskliniek Twente plaatsvinden. Als de man moet worden verwezen naar de uroloog voor een echo of een onderzoek, zal dit in een van de ziekenhuizen plaatsvinden. Als bij de vrouw een operatie onder narcose moet worden gepland, zal dit ook in een van de ziekenhuizen gebeuren. We streven ernaar de administratieve rompslomp voor u zo veel mogelijk te beperken, zodat u niet onnodig extra afspraken in de ziekenhuizen hoeft te maken.

Fertiliteitskliniek Twente streeft ernaar contracten te hebben met alle verzekeraars. We adviseren u om over verzekeringszaken van tevoren contact op te nemen met uw ziektekostenverzekeraar om onaangename verrassingen te voorkomen.