Nieuws

Eiceldonatiebehandelingen via onze vertrouwde partner in Portugal

Eiceldonatiebehandelingen via onze vertrouwde partner in Portugal

Veel mensen van over de hele wereld zijn afhankelijk van eiceldonatie om hun droom om ouders te worden te vervullen. Of je nu een vrouw in de twintig of dertig bent die eicellen van minder goede kwaliteit produceert of een vrouw in de veertig die helemaal geen eicellen produceert, de kans is groot dat je dan een eiceldonatie behandeling nodig hebt.

In Nederland is niet-anonieme eiceldonatie al vele jaren toegestaan. Helaas is er een groot tekort aan donoren waardoor Nederland niet kan voldoen aan de toenemende vraag naar deze behandeling. Hierdoor zijn paren vaak genoodzaakt om een vruchtbaarheidsbehandeling in het buitenland te zoeken.

Omdat een behandeling in het buitenland een uitdaging kan zijn, heeft FKT een samenwerking opgezet met Ferticentro, dé toonaangevende eiceldonatiekliniek in Portugal.

Al meer dan 20 jaar helpt Ferticentro vrouwen uit de hele wereld bij het vervullen van hun droom om een gezin te stichten. De kliniek staat internationaal bekend en is specialist in het aanbieden van de veiligste en meest geavanceerde vruchtbaarheidsoplossingen. Ze zijn experts in het leveren van persoonlijke zorg tegen betaalbare prijzen. Patiënten ontvangen een gedetailleerd donorprofiel en worden tijdens het gehele proces begeleid door een Nederlandse patiëntencoördinator. Het belangrijkste is dat Ferticentro een eigen niet-anonieme eicel- en spermabank heeft en dat de samenwerking voldoet aan de Nederlandse wet- en regelgeving.

Meer informatie: klik hier

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie neem dan contact op met onze Nederlandse contactpersoon mevrouw A. Jansen.

email:  info@Ferticentro.nl

mobiel: 06 - 14 664 665
beschikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 - 17.00 uur.

Indien de telefoon niet beantwoord wordt, stuur dan een bericht via Whatsapp of sms. Zij neemt op werkdagen binnen 24 uur contact met u op.  

 

Terug
Media
  • ICSI plaatje tubantia 27-02